Avantree Oasis TC500

  • Adaptor Bluetooth transmitator – receptor Avantree Oasis
  • Conectivitate: Bluetooth 4.1, 3.5 AUX RX/TX, digital/optic RX/TX
  • Profile:  A2DP, AVRCP
  • Codec: aptX Low Latency, aptX, SBC
  • Distanta: pana la 50 m;
  • Greutate: 90 g;
  • Garantie: 12 luni.
Preț:299.98 lei

Stoc epuizat

Descriere

Adaptor bluetooth 2 in 1 transmitator receptor Avantree Oasis TC500:

Tip Adaptor Bluetooth receiver- transmitter.
Conectivitate Bluetooth 4.1, Aux 3.5mm TX/RX, Digital/Optic RX/TX
Profile A2DP, AVRCP.
Codec: aptX Low Latency, aptX, SBC.
Multipoint suporta pana la 2 dispozitive Bluetooth conectate simultan
Alimentare DC 5V/ 500mA.
Altele Support audio in optical mode: PCM / LPCM (Set your TV audio as PCM/LPCM format).
Distanta operare pana la 50 m
Greutate 90 g
Dimensiuni 114×75×30 mm.
Continut pachet adaptor Avantree Oasis TC 500, Power adapter, cablu micro-USB, cablu optic, cablu audio 3.5mm, adaptor 3.5mm la RCA.

Avantree Oasis este un adaptor Bluetooth 4.1 receiver si transmitter ce incorporeaza ultima tehnologie pentru receptia, transmiterea muzicii la calitate HD. Adaptorul Oasis TC500 este simplu de folosit si pemite oricarui dispozitiv Bluetooth sa se conecteze la orice dispozitiv Bluetooth sau nu. Poti sa-l folosesti pentru a transmite muzica de pe telefonul tau smart sau de pe tableta pe sistemul tau audio HiFI din casa sau sa transmiti muzica din CD player sau sunetul unui flm sau joc de pe Tv sau calculator catre castile tale Bluetooth. Ideal pentru a inter-conecta dispozitivele tale multimedia oricand si in orice loc din casa sau apartamentul tau.

avantree oasis tc500

 

avantree oasis tc500

 

avantree oasis tc500

 

avantree oasis tc500

 

avantree oasis tc500

 

Informații suplimentare

Greutate 20 g

Be the first to review “Avantree Oasis TC500”

*

 

Aveti o intrebare?


Vizitator
Bocin Eduard
4 ani 6 luni in urma

Buna seara! Am cumpărat acest model ,l-am împerecheat cu o pereche de caști care suporta codecull SBC, așa afiseaza si pe transmițător,cu intrare pe semnal optic, la un tv.Desi se aude bine,sunt momente când sunt întreruperi f.scurte si dese ,(nu se aude in caști),desi rămân împerecheate.Căștile le-am încercat pe un alt model de transmițător si nu apar aceste întreruperi,deci nu pot acuza căștile.Credeți ca este vreun defect in transmițător,ar trebui trimis la garanție?Menționez ca dispozitivul nu se afla lângă un router sau altceva care l-ar influenta sa funcționeze cursiv! Va mulțumesc !

Suport
4 ani 6 luni in urma

Am sa va rog sa incercati si cu alte casti, am constatat de ex ca un anumit tip de casti sony nu sunt compatibile cu dispozitivele noastre cu toate ca standardele ar trebui sa le oblige.
In cazul in care constatati aceeasi problema si cu alte modele de casti va rugam sa apelati la service sa verificam produsul.

Vizitator
Adrian
3 ani 6 luni in urma

Stiti cumva daca sunt limitari in privinta conexiunii BT cu echipamente Android?
Incerc sa conectez produsul in mod TX la un Fiio M11 setat ca Bluetooth receiver si nu functioneaza. Cu un DAC/BT receiver (non Android) Fiio Btr1K functioneaza. A functionat si cu o pereche de casti Sennheiser Momentum 2.0 .
Am incercat sa si conectez produsul in mod RX la o tableta Huawei dar produsul nu aparea in lista de deviceuri ca sa ma pot conecta la el. Cu un telefon Huawei P20 a functionat.

Suport
3 ani 6 luni in urma

Urmariti tutorialul acesta https://youtu.be/tl6tEHgFoqo
In plus va recomand ca in momentul imperecherii device-ul dvs si Oasis sa se afle la o distanta foarte mica intre ele (ex 0.5m)
Avand in vedere ca imperecherea cu telefonul s-a facut atunci trebuie sa functioneze si cu alte device-uri Android.