Adaptor Transmitator Bluetooth BT 5.0 Avantree Orbit

  • Adaptor Bluetooth Transmitator Avantree Orbit
  • Conectivitate: Bluetooth 5.0, Optical, AUX 3.5mm, RCA(doar pentru TV), Microfon
  • Profile: HFP, A2DP V1.3.1, AVRCP V1.0
  • Codec: aptX-LL, aptX, FS, SBC
  • Distanta: pana la 50 m
  • Garantie: 12 luni
Preț:499.98 leiPreț: Prețul inițial a fost: 499.98 lei.

În stoc

Descriere

Transmitator Bluetooth Avantree Orbit , Bluetooth 5.0, Certificat aptX-HD Low latency, Gri

Tip Adaptor Bluetooth Transmitator
Conectivitate Bluetooth 5.0, Optical, AUX 3.5mm, RCA(doar pentru TV), Microfon
Profile HFP, A2DP V1.3.1, AVRCP V1.0
Codec: aptX-LL, aptX, FS, SBC
Distanta operare pana la 50 m
Dimensiuni 85×80×100mm
Continut pachet adaptor Avantree Orbit, cablu alimentare Type-C, cablu audio optic, cablu audio AUX 3.5mm, cablu audio AUX 3.5mm la RCA, microfon extern, manual de utilizare

Transmitator Bluetooth 5.0 cu raza lunga de utilizare, pentru televizor.
Avantree Orbit este conceput pentru a va imbunatati experienta de ascultare a televizorului. Acoperirea cu mai multe camere asigura conectivitate in jurul casei.
Interfata LCD il face incredibil de usor de utilizat, iar suportul pentru intrarea microfonului ii permite sa functioneze
chiar dacă porturile audio ale televizorului dvs. sunt inaccesibile sau indisponibile.

Acoperire multi-camera
Experimentati libertatea wireless prin casa! Cu doua antene interne cu raza lunga de actiune, transmitatorul Avantree Orbit poate atinge o raza de actiune de pana la 30 m in conditii de vizibilitate deschisa si pana la 10-15m in interior.
NOTA: Domeniul de functionare poate fi afectat de obstructii fizice si interferente wireless.

Usor de folosit
Afisajul LCD va arata toate castile / difuzoarele disponibile pentru conectare. Alegeti-o pe cea pe care doriti sa o conectați la transmitator.
Interfata inteligenta indica, de asemenea, in mod clar starea de asociere a dispozitivului, starea conexiunii, codecul activ si daca semnalul de la televizor este o sursa audio valida. De asemenea, comenzile de volum de la bord va permit sa reglati volumul castilor – util in special pentru dispozitivele care nu au propriile controale de volum.


Compatibil cu Netflix, Amazon Prime
Transmitatorul Avantree Orbit este compatibil cu Netflix, Amazon Prime, Hulu si alte servicii de streaming, oferind sunet de inalta calitate la castile / difuzoarele dvs. pentru o experienta cinematografica extraordinara chiar acasa.

Ideal pentru vizionarea TV / Filme
Dispunand de tehnologia aptX Low Latency, Avantree Orbit reduce intarzierea de streaming si asigura sincronizarea audio perfecta cu televizorul dvs. Bucurati-va de vizionarea programelor dvs. TV fara nicio intarziere audio sau eroare de sincronizare a buzelor.
Asociati-va cu perechea dvs. preferata de casti, care sunt, de asemenea, echipate cu tehnologia aptX Low Latency.

 

Audio din ambele bare de sunet si casti Chiar dacă televizorul dvs. are un singur port optic, conectati transmitatorul Avantree Orbit intre televizor si Soundbar. Sunetul poate fi redat de pe bara de sunet si transmite simultan la casti. Aceasta este o caracteristica unica a industriei!

Functioneaza cu toate televizoarele
Indiferent daca urmăriti emisiunea preferata pe noul dvs. televizor sau pe cel vechi, transmitatorul Avantree Orbit poate functiona cu acesta. Este universal compatibil cu orice televizor care are porturi de iesire audio optica si televizoare cu porturi audio inaccesibile sau indisponibile.

Suport pentru intrare microfon
Deci … televizorul dvs. nu are porturi audio adecvate sau sunt prea greu de atins? Sa nu va faceti griji! Avantree Orbit accepta chiar si o intrare pentru microfon – acest lucru inseamnă ca, chiar daca porturile audio ale televizorului dvs. sunt inaccesibile sau indisponibile, Avantree Orbit poate prelua in continuare sunetul de la difuzoarele externe ale televizorului si poate transmite audio la casti.

Completarea stilului tau de viata
In plus fata de caracteristicile sale deosebite, Avantree Orbit impresioneaza si prin limbajul sau de design simplu si iconic. Suprapunand tendinta multor emitatoare stereotipe „in forma de cutie”, suprafetele netede ale produsului si forma geometrica de baza se vor imbina armonios cu decorul dvs. modern din casa.

Be the first to review “Adaptor Transmitator Bluetooth BT 5.0 Avantree Orbit”

*

Video descriere/review/unboxing

Aveti o intrebare?