Adaptor TX-RX BT 5.0 Avantree Oasis PLUS TC500P

  • Adaptor Bluetooth transmitator – receptor Avantree Oasis Plus
  • Conectivitate: Bluetooth 5.0, 3.5 AUX RX/TX, digital/optic RX/TX
  • Profile: AVRCP v1.0, A2DP v1.3.1
  • Codec: aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC
  • Distanta: pana la 50 m
  • Greutate: 320 g
  • Garantie: 12 luni
Preț:599.98 leiPreț: Prețul inițial a fost: 599.98 lei.

În stoc

Descriere

Adaptor bluetooth 2 in 1 transmitator receptor Avantree Oasis PLUS TC500P:

Tip Adaptor Bluetooth receiver- transmitter.
Conectivitate Bluetooth 5.0, Aux 3.5mm TX/RX, Digital/Optic RX/TX
Profile AVRCP v1.0, A2DP v1.3.1
Codec: aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC
Multipoint suporta pana la 2 dispozitive Bluetooth conectate simultan
Alimentare DC 5V/ 500mA.
Altele Support audio in optical mode: PCM / LPCM (Set your TV audio as PCM/LPCM format).
Distanta operare pana la 50 m open space 20-30 m indoor
Greutate 320 g
Dimensiuni 114×75×30 mm.
Continut pachet adaptor Avantree Oasis Plus TC 500P, cablu micro-USB, cablu optic, cablu audio 3.5mm, adaptor 3.5mm la RCA.

Adaptor Bluetooth transmitator si receptor 2 in 1 Avantree Oasis Plus , Bluetooth 5.0, Certificat aptX-HD Low latency, Negru

Acesta este un transmitator, receptor si bypass Bluetooth 5.0 de 164FT LONG RANGE (Pentru utilizare simultana cu Sound Bar sau receptor stereo) Dispozitiv 3 in 1.

Utilizari recomandate:

Transmitator -> Bluetooth – activati televizorul, computerul, receptorul AV, TV Box etc. Transmiteti sunetul catre orice casti / difuzor Bluetooth.
Receptor -> Bluetooth – permite difuzorul cu fir, bara de sunet, home theater etc. Primirea audio fara fir de la orice dispozitiv audio Bluetooth de ex. PC, telefon mobil etc.
Bypass -> Daca aveti o singura iesire OPTICA la televizor care este deja ocupata de o bara de sunet, puteti utiliza functia BYPASS. Mai mult, familia dvs. se poate bucura de televizor prin casti Bluetooth si un difuzor cu fir simultan cu control independent al volumului.
Controlul volumului incorporat poate fi utilizat pentru a regla volumul pe dispozitivele care nu au venit cu butoane de control al volumului.
Utilizati latenta redusa aptX pentru a elimina intarzierea sincronizarii buzelor. Folositi aptX HD pentru a obtine o experienta de ascultare „mai bună decat CD-ul”.
Suporta aptX latenta scazuta chiar si in timpul legaturii duale pentru doua casti.
Compatibil cu dispozitive cu iesiri audio optice, RCA și AUX.
Poate fi folosit ca o pereche pentru extinderea gamei wireless, un Oasis Plus utilizeaza un transmitator BT, altul ca receptor BT

Nu functioneaza / nu este recomandat:

Acesta este un transceiver Bluetooth Clasa 1 – dovedit ca poate ajunge pana la 164 ‘. Cu toate acestea, intervalul pe care il obtineti poate varia in functie de diferiti factori (consultati detaliile de mai jos Q1).
Pentru iesire optica – Setati formatul audio la PCM sau Stereo. Dolby nu este acceptat.
Functioneaza FIE ca un emitator fie ca un receptor – NU simultan.
Asistenta multipoint functioneaza cel mai bine pentru castile on / over-ear. Nu este recomandat sa utilizati dual-link cu castile True Wireless din cauza constrangerilor tehnice actuale cu tehnologia Truly Wireless in general.
Pentru castile / difuzoarele care nu sunt compatibile cu aptX LL, Oasis Plus va functiona in continuare, dar cu intarziere de sincronizare a buzelor de 70-200 ms; acestea pot fi observate de catre utilizatori sensibili. Pentru a elimina efectul de latenta, utilizati o pereche de casti care accepta aptX Low Latency; va recomandam Avantree Torus / AS9P / AS90P / AS90T / AS90TA
aptX HD NU este acceptat in timpul dual-link-ului.
aptX HD si aptX Low Latency nu pot rula simultan, ci doar unul cate unul.
Nu este recomandat pentru utilizare cu instrumente muzicale.
In functie de televizor, difuzorul TV poate fi dezactivat atunci cand conectati transmitatorul la mufa sa de iesire audio.

Transmitator Bluetooth

Utilizati-l ca TRANSMITOR Bluetooth pentru Bluetooth – activati televizorul, receptorul AV, radioul si alte dispozitive audio din casa pentru a transmite muzica cstre castile sau difuzoarele dvs. Bluetooth.

Receptor Bluetooth

Utilizati-l ca RECEPTOR Bluetooth, pentru a activa functia Bluetooth stereo de acasa sau receptorul AV pentru a primi muzica in flux fara fir de pe telefonul dvs. mobil sau PC.

Mod Bypass

Daca aveti o singura iesire OPTICA de la televizor si este utilizata in prezent de receptorul AV sau de bara de sunet, trebuie sa utilizati functia BYPASS. Mai mult, familia dvs. se poate bucura de sunetul televizorului prin castile Bluetooth si un difuzor cu fir simultan cu control independent al volumului.

Asistenta simultana prin cablu si Bluetooth – CARACTERISTICA UNICA pe piata

Functia „bypass”, lider in industrie, permite utilizatorului sa plaseze si sa conecteze Oasis Plus intre televizor si Soundbar (sau sistemul de sunet) pentru a obtine urmatoarele rezultate:

Partajati acelasi port de iesire optica / audio pe televizor, in timp ce puteti obtine audio prin ambele dispozitive simultan. Aceasta permite utilizatorului castilor sa asculte la un nivel de volum diferit; o solutie perfecta pentru uz familial.
Utilizatorul poate comuta intre casti, difuzoare sau ambele fara a fi nevoie să deconecteze fizic si să reconecteze nimic. Tot ce trebuie să faceti este sa porniti / dezactivati castile sau bara de sunet.
NOTA: Bypassul poate funcționa numai cu acelasi tip de intrare / iesire, adica intrare AUX la iesire AUX sau intrare OPT la iesire OPT.

Intrebari frecvente

Q1 De ce nu l-am asociat si conectat la dispozitivele mele?

Asigurati-va ca, castile / difuzorul Bluetooth sunt in modul de asociere Bluetooth. De obicei, LED-ul va clipi rapid sau doua culori ale LED-ului vor clipi alternativ. Consultati manualul de utilizare al castilor / difuzorului pentru mai multe detalii. Resetarea emitatorului si a castilor este o solutie buna.

Q2 De ce castile mele nu au sunet dupa conectare?

Indicatorul „A” de pe transmitator este SOLID? Daca da, este conectat si gata de utilizare. Daca inca nu exista sunet, va rugam sa ajustati setarile de iesire audio ale televizorului asa cum este mentionat in manualul de utilizare sau contactati producatorul televizorului pentru asistenta.

Q3: Televizorul meu este fixat pe perete, este dificil sa configurati cablul. Va reda acest sunet provenind de la televizorul meu care este conectat la televizorul meu prin HDMI?

Da. Acest transmitator nu accepta mufa HDMI. Dar puteti achizitiona un extractor audio Avantree HDMI suplimentar HAX03 pentru a-l rezolva.

Be the first to review “Adaptor TX-RX BT 5.0 Avantree Oasis PLUS TC500P”

*

Video descriere/review/unboxing

Aveti o intrebare?