Adaptor USB BT 5.0 Avantree DG80

  • Adaptor Bluetooth Avantree DG80
  • Viteza de transfer: pana la 3 Mbps
  • Conectivitate: Bluetooth 5.0, EDR
  • Profile: HSP , HFP, A2DP, AVRCP
  • Distanta: pana la 30 m
  • Garantie: 12 luni
Preț:189.98 lei

Stoc epuizat

SKU: BTDG-80-BLK Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Specificatii tehnice adaptor Avantree USB Bluetooth:

Tip Adaptor Bluetooth
Conectivitate Bluetooth 5.0 cu EDR
Profile HSP , HFP, A2DP, AVRCP
Codec aptX-LL, aptX, FS, SBC
Distanta operare pana la 30 m
Dimensiuni 25 x 7 x 13 mm
Continut pachet adaptor Avantree DG80, manual de utilizare

 

Adaptor USB dongle Avantree DG-80, Bluetooth 5.0 pentru PC cu Windows 10 , 8 , 7 , XP , aptX Low Latency, Plug & Play (doar pentru audio)

Acesta este un transmitator audio Bluetooth aptX cu latenta redusa, de inalt\a calitate, aptX. Acesta accepta DOAR transmisiile audio si nu este conceput pentru tastaturi, dispozitive mouse, controlere de jocuri sau transfer de date.

Recomandat:

Activeaza Bluetooth la orice computer sau laptop (Windows, OS, Linux etc.).
Activeaza prin Bluetooth consola ta de jocuri (PS4, Nintendo Switch etc.).
Utilizati cu casti Bluetooth, difuzoare si receptoare pentru a reda muzica in flux sau chat online.
Folositi cu dispozitivele aptX-Latency Low (<40ms intarziere) pentru a elimina intarzierea sincronizarii buzelor.
Gama de pana la 30m in linie dreapta fara obstacole / interferente. Factorii din mediul dvs. pot afecta, de asemenea, intervalul si distanta de functionare.

Nu functioneaza / nu este recomandat pentru:

Nu se pot activa televizoarele, difuzoarele cu fir sau sistemele stereo carkit auto.
Nu functioneaza cu tastaturi / dispozitive mouse, telefoane mobile, controlere de jocuri, imprimante, proiectoare si alte dispozitive BLE (Bluetooth Low Energy).
Suporta muzica vocala SAU (adica un singur canal) numai pentru castile BT non-FastStream (FS). Pentru voce si muzica simultana in timpul jocurilor, consultati detaliile din FAQ – Q1 de mai jos.
Utilizarea cu dispozitive non-aptX-Latency Low va produce o intarziere audio de 70-200ms – nu este ideala pentru vizionarea TV / filme.

Adaptor audio Bluetooth 5.0

Dispunand de cipul CSR8670 Bluetooth 5. 0 de inalta calitate, bogat in functii, DG80 este compatibil cu toate cele mai recente dispozitive BT5.0.

Fara intarziere de sincronizare a buzelor

Ideal pentru vizionarea de videoclipuri / filme, DG80 utilizeaza tehnologia aptX Low Latency pentru a oferi o experienta audio-vizuala perfect sincronizata.

Raza lunga

DG80 poate atinge o gama de pana la 100 ’in conditii de vizibilitate deschisa si pana la 60’ in interior. Cand se utilizeaza cu casti TWS sau alte dispozitive compacte, raza de actiune poate fi mai mica datorita mini-antenelor interne ale acestor dispozitive.

Conecteaza si utilizeaza

Nu esti un specialist in tehnologie? Nici o problema! Cu DG80, nu este nevoie sa descarcati sau sa instalați drivere. Pur si simplu conectati emitatorul si asociati-l cu dispozitivul dvs. Data viitoare, pur și simplu porniti dispozitivul si acesta se va reconecta automat la DG80 pentru o experienta aparenta, usor de utilizat. DG80 este pe deplin compatibil cu toate sistemele de operare ale computerului.

Design compact

DG80 are un design mic, subtil si extrem de portabil. PC-ul dvs. va arata la fel de curat si elegant chiar si cu DG80 conectat.

Numai emitator audio Bluetooth

Utilizati-l cu computerul, laptopul, Mac, PS4 sau consola de jocuri Nintendo Switch pentru a va bucura de streaming audio la difuzoarele sau castile dvs. preferate.Note:

1. Numai pentru audio – nu pentru date, mouse, tastaturi sau controlere de joc

2. Conexiunea wireless se face prin Bluetooth incorporat in DG80, nu computerul dumneavoastra

Conversati si ascultati (muzica in joc) simultan atunci cand este utilizat impreuna cu Fast Stream (FS) care accepta casti, cum ar fi Avantree Aria, Audition, NB16 si orice alte casti FS

Note importante pentru utilizare cu PS4 și Nintendo Switch:

Pentru convorbiri simultane si muzica in timpul jocurilor, va rugam sa utilizati DOAR cu castile BT compatibile FastStream (FS), de ex. Avantree Aria, Audition, NB16 etc. Puteti lua in considerare si seturile de emitatoare / casti DG59 sau C519M in acest scop.
Pentru alte casti Bluetooth (non-FS), va rugam sa le folositi numai in modul de vorbire SAU in modul muzical. Faceti dublu clic pe MFB pentru a comuta intre cele doua. In caz contrar, este posibil sa aveti o calitate slaba a muzicii in modul TALK (LED-ul ramane ALB) sau microfonul poate fi neclar atunci cand vorbiti in modul MUSIC.
Conectati dongle-ul la Dock-ul Nintendo SAU utilizati un cablu de conversie de tip C la USB (mama) pentru a va conecta la consola portabila Nintendo Switch.

Q1. Cum pot transmite simultan muzica si convorbire?

Codecul FastStream permite functionarea simultana a canalelor de muzica si de convorbire.
DG80 accepta FastStream si, daca este utilizat impreuna cu o pereche de casti compatibile FastStream, va oferi un sunet stereo mult mai bun in modul TALK.
In prezent, exista doar cateva casti pe piata care accepta FastStream (desi acest numar creste). Daca doriti sa utilizati aceasta caracteristica, va rugam sa cumpărati o pereche de casti Bluetooth care accepta Avantree FastStream, de ex. setul Avantree Aria, NB16, Audition sau DG59 etc.

Be the first to review “Adaptor USB BT 5.0 Avantree DG80”

*

Video descriere/review/unboxing

Aveti o intrebare?