Casti audio Bluetooth ANC Avantree Aria Me + Stand incarcare

  • Casti audio Bluetooth ANC Avantree Aria Me
  • Autonomie: pana la 24 ore
  • Conectivitate: Bluetooth 4.2
  • Profile: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Codec: aptX-LL, FastStream, aptX, SBC, aptX-HD
  • Distanta: pana la 10 m
  • Greutate: 230 g
  • Garantie: 12 luni
Preț:719.98 leiPreț: Prețul inițial a fost: 719.98 lei.

Stoc epuizat

SKU: BTHS-AS90TA-BLK Categorii: , Etichete: , , , ,

Descriere

Casti audio Bluetooth, Active Noise Cancelling cu microfon detasabil  Avantree Aria Me – specificatii tehnice:

Tip Casti audio Bluetooth over-head
Conectivitate Bluetooth 4.2
Profile A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Codec: aptX-LL, FastStream, aptX, SBC, aptX-HD
Frecventa 20Hz-20KHz
Impedanta 32 ohmi±15%
Autonomie pana la 24 ore
Distanta operare pana la 10 m
Greutate 230 g
Dimensiuni 195 mm X 135 mm X 38 mm
Continut pachet casti Avantree Aria Me, stand incarcare, microfon detasabil, husa transport, cablu de incarcare USB, cablu audio, manual utilizare

Castile audio stereo Avantree Aria dispun de tehnologie profesională de anulare a zgomotului activ(ANC). Reducere semnificativă a zgomotului pentru călătorii, permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să auziți și să vă bucurați de muzică, filme și videoclipuri.

 

Cu toții auzim altfel

Ca și amprenta ta, modul în care auzi este unic pentru tine. Urechile dvs. pot fi mai sensibile la unele frecvențe audio în timp ce sunt mai puțin sensibile la altele – acest lucru este normal si acest lucru se schimbă și pe măsură ce îmbătrânești. Calibrarea căștilor la profilul tău de auz specific compensează, corectează și echilibrează tot sunetul, astfel încât să poți auzi gamă completă și profunzime.

Aplicatia de testare Avantree APP

Această aplicație gratuită vă va ajuta să faceți un test auditiv simplu și să vă măsurați acuitatea auditivă pe o gamă de frecvențe audio .Din rezultate, un algoritm dovedit clinic generează automat un profil de auz personalizat – optimizat pentru dumneavoastră.

Tehnologie dovedită clinic

În studiile clinice, testul auditiv administrat în aplicație este de 97% la fel de precis ca testul profesional realizat de un audiolog. Utilizarea unui profil audio potrivit cu auzul tău îți îmbunătățește experiența muzicală, îți îmbunătățește recunoașterea vorbirii și chiar reduce nivelul volumului general – protejându-ți astfel urechile împotriva sunetelor dăunătoare.

Sunet de înaltă definiție

aptX-HD acceptă calitatea sunetului pe 24 de biți pe tot parcursul procesului de transmisie audio și reduce zgomotul de fundal, ceea ce duce la o experiență audio mai bună decât CD-ul.

Active noise cancellation

Tehnologia Active Noise Cancelling (ANC) reduce zgomotul de fundal nedorit care vă permite să vă bucurați pe deplin și să vă cufundați în muzica, filmele sau apelurile telefonice oriunde mergeți.

Solutie de incarcare eleganta

Conceput cu tine în minte, Aria Me include un suport elegant pentru încărcare pentru desktop oferind o soluție convenabilă de încărcare și depozitare.

Microfon detasabil

Folosiți microfonul încorporat al căștilor sau conectați alternativ la microfonul cu braț prelungit omni-direcțional pentru ridicare audio mai clară în timpul apelurilor vocale.

Design extrem de confortabil

Căști de piele proteică de înaltă calitate, împreună cu o bandă reglabilă completă, cu 6 puncte de articulație, garantează o potrivire confortabilă și personalizată. Structura pliabilă convenabilă vă permite să le depozitați cu ușurință și să le luați în mișcare.

Be the first to review “Casti audio Bluetooth ANC Avantree Aria Me + Stand incarcare”

*

Aveti o intrebare?