Casti audio BT 5.0 ANC Avantree Aria Podio

  • Casti audio Bluetooth Avantree Aria Podio
  • Autonomie: 24 ore ANC OFF / 15 ore ANC ON
  • Conectivitate: Bluetooth 5.0
  • Profile: HSP v1.2, HFP v1.7, AVRCP v1.6, A2DP v1.3.1
  • Codec: aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC
  • Distanta: pana la 10 m
  • Greutate: 230 g
  • Garantie: 12 luni
Preț:559.98 lei

Stoc epuizat

SKU: BTHS-AS90T-BLK Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Casti Bluetooth 5.0 Active Noise Cancelling Avantree Aria Podio, aptX LL, aptX HD, microfon detasabil si suport pentru incarcare, Negru. De asemenea, include un suport elegant de incarcare a castilor pentru o solutie convenabila de incarcare si stocare 2-in-1.

Specificatii tehnice:

Tip Casti audio Bluetooth over-head
Conectivitate Bluetooth 5.0
Profile HSP v1.2, HFP v1.7, AVRCP v1.6, A2DP v1.3.1
Codec: aptX-HD, aptX-LL, aptX, FS, SBC
Autonomie 24 ore ANC OFF / 15 ore ANC ON / 35 de zile standby (ANC OFF)
Multipoint Da (Se pot conecta pana la 2 device-uri bluetooth, simultan)
Frecventa 20Hz-20KHz
Impedanta 32 ohmi±15%
Baterie interna 650 mAh (120 minute timp de incarcare)
Distanta operare pana la 10 m
Greutate 230 g
Dimensiuni 195 mm X 135 mm X 38 mm

Ear pad diametru interior: 56 x 36 mm / 35 mm (extra adancime)

Continut pachet casti Avantree Aria Podio, microfon detasabil, 3.5mm cablu audio, cablu microUSB, husa casti, manual utilizare

Recomandat:

Functioneaza cu ORICE dispozitiv cu Bluetooth, de ex. telefon, computer, transmitator etc. (PC-urile care nu au Bluetooth au nevoie de un transmitator SEPARAT pentru a funcționa cu Aria)
Suporta aptX HD si va ofera o experienta de ascultare „mai buna decat CD-ul” pe 24 de biti.
Functia de anulare a zgomotului functioneaza cel mai bine la reducerea zgomotului ambiental consistent de joasa frecventa, de ex. sunete ale motorului, zgomot al motorului. Ideal pentru munca in avion / calatorie / curte.
Va rugam sa utilizati cu emitatoare Bluetooth certificate aptX LL pentru o latenta ultra-scazuta si nedetectabila de numai 40 ms. Majoritatea castilor non-aptX LL vor avea de obicei o intarziere notabila de 220 ms.
Buton de apel dedicat – treziti cu usurinta asistentul telefonului inteligent (de exemplu, Siri sau Asistentul Google); comutatorul de oprire a microfonului de pe brat ofera acces rapid de oprire in timpul apelurilor.
Microfon detasabil cu brat – perfect pentru apeluri telefonice fara fir cu claritate cristalina.
Doua optiuni de incarcare: plasati castile pe suportul de incarcare sau conectati-le la un incarcator de priza USB (DC 5V / 0.5-2A) utilizand cablul micro USB inclus.
Sunt foarte confortabile si usoare, avand o greutate de 230g / 8oz
Nu functioneaza / nu este recomandat:

Raza de actiune Bluetooth poate fi afectata de obstacole fizice (pereti de beton, usi etc. si alti factori de mediu) si, de asemenea, de codecul audio.
ANC nu este la fel de eficient pentru zgomote bruste, neregulate, claxoane ale masinii, strigate, tipete etc. Este posibil ca ANC sa nu functioneze bine in medii foarte linistite sau sa se auda un zgomot ușor.
Daca castile sunt utilizate cu dispozitive non-aptX LL, este posibil sa intampinati o intarziere audio (aprox. 200ms) – acest lucru poate fi vizibil daca vizionati TV / filme.
Pentru a evita deteriorarea castilor, NU incarcati castile utilizand simultan atat suportul de incarcare, cat si cablul micro USB.
Microfonul incorporat, microfonul cu brat detasabil si butoanele de control nu functionează in modul cu fir.
Fie aptX HD, fie aptX LL pot fi utilizate separat, nu simultan.

Calitatea sunetului de inalta definitie

Audio de inalta rezolutie ofera cele mai bune performanțe de sunet, sustinand aptX HD pentru a oferi un sunet bine echilibrat cu bas dinamic, pentru o experiență de ascultare „mai buna decat CD-ul” pe 24 de biți.

Tehnologia de anulare a zgomotului (ANC)

Tehnologia ANC imbunatatita semnificativ de la Aria Podio, reduce efectiv zgomotul excesiv, astfel incat sa va puteti concentra asupra a ceea ce doriti sa auziti. ANC functioneaza atat cu si fara cablul audio; excelent pentru reducerea zgomotului in timp ce calatoriti sau navetati.

Sincronizare perfecta

Dispunand de cea mai recenta si mai avansata tehnologie de chipset Qualcomm, castile noastre reduc decalajul audio la niveluri practic nedetectabile de urechea umana – Urmăriti TV si videoclipuri cu sincronizare audio-vizuala perfecta.

Be the first to review “Casti audio BT 5.0 ANC Avantree Aria Podio”

*

Video descriere/review/unboxing

Aveti o intrebare?